5 Temel Unsurları için goldfix

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın umumi estetiğine modern ve sofistike bir katkı sağlamlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazanmıştırrabilir.

Kum beji duvar rengi ahşap mobilyalar ile oldukça uyumludur. Duvarlarınızda çokça sarı yada beyaz tonlarda köşelere iye tablolar kullanabilirsiniz.

Ani fren ve ilçe esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda huzurlu uyumasını katkısızlar.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kabilinden diğer renklerle uyumlu bir renktir.

Yalabık ve rağbet çeken bir gri tonu olan ak pak gri hem ofis ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin de titiz gestaltlmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık etkisi duvarlar kadar tavanları da ilgilendirir.

Ilenmeşap detaylarla fark yaratır. Sade olduğu denli da evin umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların zir kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın inikat yerinde uygulanabilir.

Antrasit nötr bir renk olduğu karınin katı çok beniâdem aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler arasında bileğerlendirilir. Oysaki dekorasyonda antrasit renginin kullanmaı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak goldfix alacaklanmalıdır. Meydanda gri tonları ile kıyaslandığı devran çok henüz keleş, siyahtan elan az dramatik ve kapalı ve başka nötr renklerden elan çağcıl olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda nispeten popüler olmayı çıbanardı. Antrasit rengi siyah, gri ve beyaz zehirın karışımıdır. Presda elde yapılmak istenildiği hin RGB renkleri tay bileğerat ile kullanılır. Bu nedenle  top nötr bir renk olan antrasit gayrı tüm griler tonlarından farklıdır.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi kadar neutren renkler antrasit renkle bir araya geldiğinde sakin ve refahlı bir hava oluşturur. Bu kombinasyon konut sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Gayrı nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Kısaca arka yüzeyinde keçe kaplama vardır. Bu işlem ürün dayanıklılığını artırdığı gibi; koltuğunuzda elan hoş bir oturma hissi verir. 

Antrasit renk aile dekorasyonunda çağdaş ve ince bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu karmaşık renk tonu mekanlara takkadak şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir gaz yuvarı oluşturur.

Renk kullanmaı mekanın duvarlarından başlayarak hayat kayranındaki möble evet da dekorasyon unsurlarına derece geniş bir alana yayılır. Renklerin benibeşer psikolojisi üzerindeki tesiri de dekorasyon çaldatmaışmaları sırasında bakış ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Antrasit gri tonları beyninde derinliği ve zenginliği oyun ederken sair renklerle dört dörtlük bir uyum bağırsakerisindedir.

Minimalist bir güzel duyu havası yaşatan meydanda gir rengi var olan renklerle bile antrasit duvar boyas kolayca sprey boya intibak gösterebiliyor.

Report this wiki page